skład / składniki
metoda gotowania
wlej wodę do rondla, Wyślij do ognia, zagotuj, a następnie rozłóż Farro i gotuj przez około 20 minut. Pod koniec gotowania spuść wodę, przykryj Farro pokrywką i pozostaw w cieple.
obierz czosnek, pokrój na talerze. Umyj liście sałaty, pokrój cienko. Podgrzej część oliwy z oliwek na patelni, dodaj czosnek, trzymaj na ogniu przez 1-2 minuty, następnie rozłóż sałatkę, dopraw solą i pieprzem, gotuj mieszając przez 2-3 minuty, a następnie dodaj trochę wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 4 minuty, aż wilgoć wyparuje, a sałatka stanie się bardzo miękka.
wlej mąkę na duże naczynie, lekko sól i pieprz. Filety Barramundi suszymy ręcznikami papierowymi, panierujemy w przygotowanej mące, & amp;nbsp; smażymy na części oliwy z oliwek przez około 4-6 minut z jednej strony i 3 minuty z drugiej. 
grubo posiekaj prażone migdały, umyj winogrona i usuń jagody z łodyg. Na pozostałym oleju smażyć posiekane migdały, winogrona i gałązki tymianku przez 2 minuty, winogrona powinny stać się miękkie. Dopraw solą i pieprzem, zdejmij z ognia, ostrożnie usuń gałązki tymianku, dodaj sok z połowy cytryny.
rozłóż przygotowaną sałatkę na patelni z Farro, dodaj tutaj migdały i winogrona, wlej sok z pozostałej połowy cytryny, wymieszaj. Wsypujemy porcje, do każdej porcji układamy kawałek fileta & amp; nbsp; Barramundi i podajemy.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cytryna - 16 kcal/100g
- Skórka z cytryny - 47 kcal/100g
- Winogrona - 65 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Orzechy migdałowe - 609 kcal/100g
- Tymianek - 101 kcal/100g
- Tymianek suszony - 276 kcal/100g
- Tymianek - 276 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Farro - 340 kcal/100g
- Filety rybne - 204 kcal/100g
- Mąka ryżowa - 356 kcal/100g
- Sałatka Korn - 16 kcal/100g