cukierki marchewkowe & amp; quot; konfetti & amp; quot;
skład / składniki
5
porcje:
gotowanie krok po kroku
gotuj marchewki, obierz i ubij w puree. Dodaj do niego sah.puder.
dodaj posiekane orzechy włoskie i wiórki kokosowe. Wymieszać.
uformuj kulki z masy orzech wielkości. Na środku każdego z nich umieść prażone migdały.
gotowe cukierki marchewkowe zwiń w płatki kokosowe.
i wstaw do lodówki na dwie godziny.
smacznego!
dodaj posiekane orzechy włoskie i wiórki kokosowe. Wymieszać.
uformuj kulki z masy orzech wielkości. Na środku każdego z nich umieść prażone migdały.
gotowe cukierki marchewkowe zwiń w płatki kokosowe.
i wstaw do lodówki na dwie godziny.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Gotowana marchewka - 25 kcal/100g
- Orzechy włoskie - 650 kcal/100g
- Czarny orzech angielski - 628 kcal/100g
- Czarny orzech perski - 651 kcal/100g
- Masło orzechowe - 925 kcal/100g
- Orzechy migdałowe - 609 kcal/100g
- Wiórki kokosowe - 592 kcal/100g
- Cukier puder - 374 kcal/100g