kasza jaglana z dynią w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przepłucz proso do czystej wody, grubo zetrzyj dynię lub bardzo drobno posiekaj. Posmaruj miskę wolnowaru masłem i włóż do niej proso, Dynia, rodzynki parzone wrzątkiem lub drobno posiekane suszone morele, cukier waniliowy i szczypta soli.
Krok 2:
Wlać zimne mleko.
Krok 3:
Gotuj w programie & quot; owsianka mleczna & quot; 30 minut.
Krok 4:
Podawaj gorące, ciepłe, zimne-w każdej formie jest dobre ! Smacznego !
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal/100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Dynia - 29 kcal/100g
- Kasza jaglana - 335 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Rodzynki - 280 kcal/100g
- Kiszmisz - 279 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Cukier waniliowy - 379 kcal/100g