ucho różowego łososia z pomidorami
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
ze wszystkich rodzajów zup najbardziej lubię ucho, zwłaszcza czerwoną rybę. Jedzenie z niego okazuje się smaczne, satysfakcjonujące i bardzo niskokaloryczne. Teraz opowiem ci o kulinarnym przepisie na zupę z różowego łososia z pomidorami. Przygotowujemy zupę z faktu, że dobrze myjemy filet z różowego łososia, suszymy go i kroimy na małe kawałki. Teraz włóż przygotowaną rybę do średniej wielkości rondla i napełnij zimną wodą. Następnie włóż korzeń pietruszki do rondla z różowym łososiem i gotuj naszą masę, aż się zagotuje. Następnie obieramy ziemniaki, cebulę i marchewkę, drobno je kroimy. Myjemy również pomidory. Następnie dodaj ziemniaki pokrojone w kostkę, drobno posiekane pomidory do naszego bulionu. Teraz marchewki i cebulę pokrojone w drobną kostkę przenosimy do zupy rybnej, nadal gotujemy. Następnie gotuj ucho przez około 7-10 minut. 5 minut przed ostatecznym gotowaniem zupy rybnej Dodaj do niej sól, pieprz i liść laurowy.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Puree ziemniaczane - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Gotowany różowy łosoś - 168 kcal/100g
- Różowy łosoś świeży - 142 kcal/100g
- Łosoś różowy - 169 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Pieprz czarny groszek - 255 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Korzeń pietruszki - 49 kcal/100g