gruszka w matzoni

najzdrowszy deser dla miłośników pysznego i zdrowego jedzenia! Lepsza gruszka, tylko gruszka w sosie & quot; matzoni & quot; - to jak blues na deser! Znowu jestem z moim matzoni, tym razem będzie w nim gruszka, mój ulubiony owoc, jest soczysty, gęsty i piękny, z nim każdy deser będzie wydawał się muzyką)))
SzuraAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 22 % 2 g
tłuszcze 11 % 1 g
węglowodany 67 % 6 g
39 kcal
IG: 100 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 10 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Przygotowano żywność, gruszkę spłukano pod bieżącą wodą

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Pokrój gruszkę w kostkę

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Kawałki gruszki ułóż na sosie & quot; matzoni"

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Wymieszaj i podawaj na deser.Zdobądź apetyt!

ta ilość produktów daje dwie dobre porcje deseru.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Gruszka - 42   kcal/100g
  • Gruszka suszona - 246   kcal/100g
  • Gruszki konserwowe - 76   kcal/100g
  • Matzoni - 38   kcal/100g

Podobne przepisy