Naczynia z hyzopem - 7 domowych pysznych przepisów kulinarnych

Hyzop to roślina z rodziny wargowatych, znana człowiekowi od czasów starożytnych. W średniowieczu zioło hyzopowe było szeroko stosowane w kuchni wielu krajów Europy jako przyprawa. a href=" # info "class =" read-more " Czytaj dalej.../a
148 kcal
1 hour
faszerowane jajka z hyzopem
Ciekawa przekąska z dostępnych składników. Faszerowane jajka z dodatkiem hyzopu
257 kcal
1 hour30 minutes
ciasto jagodowe z hyzopem
Cienkie ciasto jagodowe z kruchego ciasta! Ciasto jagodowe z hyzopem ma kruchą,
146 kcal
1 hour45 minutes
papryka faszerowana fetą
Wykwintne danie, które nie zostanie pominięte! Paprykę faszerowaną fetą można
211 kcal
14 days30 minutes
domowy absynt
Orzeźwiający i mocny absynt to wspaniały orzeźwiający napój! Mój pierwszy absynt
155 kcal
40 minutes
sałatka z hyzopem
Prosta i jednocześnie bardzo smaczna sałatka witaminowa. Sałatka z hyzopem
417 kcal
20 minutes
kremowy sos serowy z Hyzopem
Delektuj się wyśmienitą mieszanką składników w białym sosie! Sos z serka
3 kcal
40 minutes
herbata z hyzopem
Zdrowa i bardzo smaczna herbata! Zaopatrz się w zdrowie!

Opis