42 kcal
3 hours15 minutes
Aromatyczny i bogaty bulion do zup i sosów. Gotowanie bulionu wcale nie jest
48 kcal
1 hour30 minutes
Bulion z jajkiem możesz stworzyć w kuchni w 1,5 godziny. Na bazie bulionu możesz
5 kcal
1 hour
Aromatyczny bulion rybny do przygotowania klarownej zupy. Na jego podstawie
9 kcal
30 minutes
Łatwy, prosty, apetyczny, dietetyczny! Bulion grzybowy jest bardzo aromatyczny,
13 kcal
30 minutes
Idealny dla osób poszczących i na diecie! Łatwość przygotowania, efekt użycia
33 kcal
1 hour10 minutes
Szybki i smaczny, zdrowy i pożywny! Rosół z indyka to jedna z najbardziej
96 kcal
1 hour
Najsmaczniejszy, zdrowy, dietetyczny, dla całej rodziny! Rosół z piersi kurczaka
63 kcal
1 hour30 minutes
Pyszne, zdrowe, bogate i aromatyczne! Rosół mięsny z wieprzowiny z kością jest
101 kcal
1 hour
Niesamowicie smaczny, jasny i bogaty, dla całej rodziny! Rosół z kurczaka z
34 kcal
4 hours
Pachnący bulion, aby podnieść ton i dobry nastrój. Bulion z mięsa jagnięcego,
60 kcal
1 hour10 minutes
Przygotuj aromatyczne pierwsze danie! Smaczne i wykwintne.
25 kcal
45 minutes
Wywary warzywne są bardzo proste i smaczne! Warzywo & quot; bulion & quot;, a
61 kcal
3 hours
Wypróbuj ten przepis i mile zaskocz swoich bliskich! Consomme z profiteroles to
37 kcal
2 hours
Niesamowicie pyszny i zdrowy przepis na pierwsze danie! Consomme ze szparagami
76 kcal
3 hours30 minutes
Przygotuj ten pyszny bulion z soczewicą i gnocchi! Consomme z przystawką to
64 kcal
1 hour
Rosół z pieczonym ryżem - łatwy, prosty i pyszny. Pozostałą wołowinę z bulionu
43 kcal
9 hours30 minutes
Przygotuj pyszny i zdrowy bulion! To najlepsza baza do potraw.
19 kcal
3 hours30 minutes
Naucz się prawidłowo gotować pyszny bulion! Bulion z kości cukrowej jest bardzo
buliony
Buliony są białe, żółte i czerwone. Białe to ryby, kurczaki i warzywa. Drugie to te, w których korzenie są smażone, a część mięsna jest używana na surowo. Po trzecie, każdy składnik jest smażony, a następnie napełniany wodą i gotowany-marnieje.
Są używane jako lekkie płynne danie (dodaj gotowane jajko, krakersy, gotowy makaron i zioła), jako podstawa sosów (tutaj potrzebujesz bogactwa i aromatu, gęstości, przezroczystości). W kuchni domowej jest to doskonały płyn do pierwszych dań. Zupa na bazie gotowego wywaru oszczędza czas gospodyni. Po przygotowaniu go z wyprzedzeniem, w wolnych godzinach, gospodyni bez pośpiechu otrzyma pyszną zupę, barszcz, kapuśniak i zupę.