79 kcal
1 hour45 minutes
Aromatyczny, bogaty, lekki, zdrowy, szybki i prosty! Rosół z kurczaka w powolnej
74 kcal
4 hours
Spróbuj tego tradycyjnego francuskiego Dania! Consomme Classic to bogaty bulion
48 kcal
25 minutes
Bulion jest dobry na regenerację. Rosół szybko zaspokoi głód!
64 kcal
1 hour
Rosół z pieczonym ryżem - łatwy, prosty i pyszny. Pozostałą wołowinę z bulionu
207 kcal
1 hour45 minutes
Smak i zalety imbiru sprawiają, że to danie jest niezwykle zdrowe! Daria autor
41 kcal
20 minutes
Delikatny, lekki i pyszny bulion pochodzi z Włoch! Delikatny, smaczny, lekki i
27 kcal
4 hours
Ten bulion z pewnością spodoba się całej twojej rodzinie! Pamiętam, jak moja
52 kcal
5 hours
Wszechstronne i smaczne danie dla całej rodziny! Bulion mięsny jest uniwersalnym
64 kcal
2 hours50 minutes
Bardzo smaczne i pożywne danie kuchni francuskiej. Konsola drobiowa, uzupełniona
43 kcal
9 hours30 minutes
Przygotuj pyszny i zdrowy bulion! To najlepsza baza do potraw.
12 kcal
1 hour25 minutes
Doskonała baza do innych potraw. Uwaga dla hostess.
59 kcal
1 hour
Bogaty bulion z kurczaka powstrzyma chorobę przed zrzuceniem cię z nóg! Valeria
178 kcal
1 hour
Klasyczny francuski bulion z kurczaka o cudownie delikatnym smaku! UO-Shu autor
52 kcal
1 hour45 minutes
Bardzo obfity i zdrowy, aromatyczny bulion! Uwielbiam robić bulion wołowy.
212 kcal
2 hours45 minutes
To po prostu niesamowity ratunek dla zapracowanych gospodyń domowych! Nie, Nie
61 kcal
1 hour25 minutes
Rosół dietetyczny doskonale gasi głód. Bulion z piersi indyka jest produktem
23 kcal
2 hours30 minutes
Potrawy z bulionem grzybowym pomogą urozmaicić jedzenie na czczo! W naszym
19 kcal
3 hours30 minutes
Naucz się prawidłowo gotować pyszny bulion! Bulion z kości cukrowej jest bardzo
3 kcal
2 hours30 minutes
Przejrzysty i apetyczny i bardzo przydatny szczególnie w poście. idealny do
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Zupy
- Mięso i produkty mięsne
- Warzywa
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Inne
- Liść laurowy
- Sól
- Przyprawy suche
- Woda
- Przepisy na Wolnowar
- Zupa w Multicooker
- Buliony
- Zupa z mięsem
- Zupa bez ziemniaków
- Mięso w powolnej kuchence
- Mięso drobiowe
- Kurczak z warzywami
- Z marchwi
- Z cebula
- Bez jajek
- Przepisy bezmleczne
buliony
Buliony są białe, żółte i czerwone. Białe to ryby, kurczaki i warzywa. Drugie to te, w których korzenie są smażone, a część mięsna jest używana na surowo. Po trzecie, każdy składnik jest smażony, a następnie napełniany wodą i gotowany-marnieje.
Są używane jako lekkie płynne danie (dodaj gotowane jajko, krakersy, gotowy makaron i zioła), jako podstawa sosów (tutaj potrzebujesz bogactwa i aromatu, gęstości, przezroczystości). W kuchni domowej jest to doskonały płyn do pierwszych dań. Zupa na bazie gotowego wywaru oszczędza czas gospodyni. Po przygotowaniu go z wyprzedzeniem, w wolnych godzinach, gospodyni bez pośpiechu otrzyma pyszną zupę, barszcz, kapuśniak i zupę.