363 kcal
1 hour
Lubisz ciasta z mastyksem? Przygotuj ciasto w domu, mastyks i dekoracje!
393 kcal
2 hours
Ciasto noworoczne można kupić, ale kogut na nim może być twój! Zrób koguta z
366 kcal
2 days
Pyszna i świąteczna dekoracja do twojego ciasta!! .
404 kcal
2 hours30 minutes
Udekoruj swoje potrawy wyjątkowymi detalami z mastyksu czekoladowego! Mastyk
400 kcal
20 minutes
Chcesz nauczyć się dekorować ciasta mastyksem? Oto najprostszy przepis na domowe
465 kcal
30 minutes
W połączeniu czekolady i owoców-takie jedzenie, że polizasz palce! Jak mówią na
261 kcal
12 hours
Udekoruj ciasto kwiatami mastyksu. Szybki, łatwy i po prostu pyszny!
461 kcal
10 minutes
Figurki z marcepanu są bardzo jasne, zabawne i świąteczne! ♥Nata╬♫ autor
349 kcal
20 minutes
Chcesz udekorować ciasto mastyksem? Dowiedz się, jak go ugotować!
391 kcal
15 minutes
Pyszny mastyk do dekoracji wypieków i ciast. Bardzo łatwo i przyjemnie jest
485 kcal
8 hours10 minutes
To tylko czekoladowa Rozkosz! I bardzo łatwy w przygotowaniu!
345 kcal
40 minutes
Niesamowicie pyszny przepis na ulubioną dekorację ciasta! Zwykle nie ćwiczę
258 kcal
1 hour
Najdelikatniejszy kęs wprowadzi specjalny akcent do twojego deseru! Czy wiesz,
392 kcal
10 minutes
Najpiękniejsze i najprostsze, na tort urodzinowy! Róże z mastyksu to wykwintna
384 kcal
45 minutes
Najprostszy i najłatwiejszy sposób przygotowania mastyksu. Z takiego mastyksu
380 kcal
9 hours
Shokomastyka jest łatwa w przygotowaniu, przyjemnie się z nią pracuje. Zrobiłem
365 kcal
1 hour
Udekoruj nasze ciasta oryginalnymi różami)). Dzisiaj będę uczyć się z Tobą i
Powiązane i dodatkowe kategorie:
mastyk do ciasta
Oryginalne przepisy na mastyks na ciasto są popularne wśród doświadczonych i początkujących kucharzy, ponieważ zakupiony jest znacznie droższy i absolutnie nie gwarantuje wysokiej jakości. Jak przygotować ten pyszny produkt do dekoracji ciast? Całkowicie proste-będziesz potrzebować najbardziej zwykłych i niedrogich składników: cukru pudru, wody, soku z cytryny, żelatyny i różnych barwników spożywczych. Istnieją receptury z dodatkiem skondensowanego mleka.
Szybkość schnięcia mastyksu dekoracyjnego będzie bezpośrednio zależeć od wybranych składników: żelatyna wyschnie szybciej, a mleko będzie bardziej miękkie i plastyczne. Konieczne jest wybranie ich w zależności od wybranego przepisu. Możesz zrobić czekoladową dekorację ciasta, dodać do kompozycji trochę koniaku lub wanilii dla smaku.