peklowana wołowina & ndash; solona wołowina (lub inne mięso). Peklowana wołowina ma osobliwy ciemnoczerwony kolor. Do przygotowania peklowanej wołowiny używano wołowiny, soli, przypraw. Peklowana wołowina była używana w mieszankach mięsnych, gotowana z chrzanem do charakterystycznego bordowo-malinowego koloru.
191 kcal
4 hours
Obfita przekąska lub świetny dodatek do filiżanki kawy! Tacos z peklowaną
130 kcal
4 hours30 minutes
Lubisz mięso?! Przygotuj pyszne danie mięsne: szybko i łatwo!
92 kcal
4 hours30 minutes
Tradycyjne świąteczne wiosenne danie kuchni kazachskiej jest pyszne! Nauryz w
58 kcal
2 hours
Urozmaic swoje zwykłe potrawy pyszną zupą z peklowaną wołowiną. Zupa wołowa z
122 kcal
3 hours
Proste danie z warzyw i mięsa będzie oryginalną kolacją! Warzywa z peklowaną
188 kcal
1 hour20 minutes
Chcesz czegoś nowego, smacznego i nie zwyczajnego? Masz pomysł!
Powiązane i dodatkowe kategorie: