peklowana wołowina & ndash; solona wołowina (lub inne mięso). Peklowana wołowina ma osobliwy ciemnoczerwony kolor. Do przygotowania peklowanej wołowiny używano wołowiny, soli, przypraw. Peklowana wołowina była używana w mieszankach mięsnych, gotowana z chrzanem do charakterystycznego bordowo-malinowego koloru.
92 kcal
4 hours30 minutes
Tradycyjne świąteczne wiosenne danie kuchni kazachskiej jest pyszne! Nauryz w
122 kcal
3 hours
Proste danie z warzyw i mięsa będzie oryginalną kolacją! Warzywa z peklowaną
58 kcal
2 hours
Urozmaic swoje zwykłe potrawy pyszną zupą z peklowaną wołowiną. Zupa wołowa z
188 kcal
1 hour20 minutes
Chcesz czegoś nowego, smacznego i nie zwyczajnego? Masz pomysł!
130 kcal
4 hours30 minutes
Lubisz mięso?! Przygotuj pyszne danie mięsne: szybko i łatwo!
191 kcal
4 hours
Obfita przekąska lub świetny dodatek do filiżanki kawy! Tacos z peklowaną
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Świąteczny stół
- Kuchnia narodowa
- Zupy
- Mięso i produkty mięsne
- Nabiał
- Warzywa
- Kasze i produkty zbożowe
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Inne
- Czosnek
- Z papryką
- Masło
- Woda
- Kuchnia azjatycka
- Gotowanie
- Zupa z mięsem
- Zupy mleczne
- Zupa bez ziemniaków
- Zupy zbożowe
- Przepisy na 8 marca
- Z baraniny
- Z podrobów
- Konina
- Półfabrykaty mięsne
- Wędliny
- Peklowana wołowina
- Kefir
- Twaróg
- Mleko
- Z cebula
- Bez jajek
- Z ryżu
- Z kaszy pszennej