w przypadku pierogów ugniata się go na drożdżach, kefirze i mleku. Jest wspanialszy i bardziej miękki, delikatniejszy niż pierogi. Z tego słynie właściwy pierog-widelcem lub łyżką można łatwo przeciąć na pół. Na stole musisz przesiać mąkę, dodać jajko i zimną wodę do zagłębienia – i ugniatać przez długi czas. Ręce będą zmęczone-Kontynuuj, wkrótce będzie gotowe.
Ulubione Opcje nadzień to tłuczone ziemniaki (czasami z wątróbką, cebulą lub grzybami), duszona kapusta, twarożek, wiśnie, truskawki. Produkty z ziemniakami podawane są ze smażeniem - skwarki wieprzowe z cebulą. W przypadku słodkich domowych przepisów odpowiednia jest tłusta śmietana i cukier. Przed rzeźbieniem upewnij się, że woda się zagotuje, a wszystkie składniki mają tę samą temperaturę.
leniwi przypominają europejskie gnocchi. Nic się w nich nie zawija, ale wtrąca się bezpośrednio w ciasto. Mogą być ziemniaczane i twarogowe. Uformowane w podłużne beczki.
aby je prawidłowo ugotować, musisz włożyć półprodukt do wrzącej wody, poczekaj, aż się unoszą i gotuj przez kolejne 2 minuty. Włóż do miski z roztopionym masłem lub tostem.
161 kcal
1 hour45 minutes
Oryginalny sposób na zaprezentowanie pierogów! Bardzo smaczne!
155 kcal
1 hour
Pyszne i aromatyczne pierogi na parze z nadzieniem! Pierogi to jedna z
195 kcal
1 hour
Bardzo proste, szybkie, smaczne, pachnące, na każdy dzień! Pierogi z mięsem są
71 kcal
45 minutes
Oryginalna odpowiedź na gotowanie pierogów! Gotuj w nowy sposób!
188 kcal
1 hour30 minutes
Obfite i pyszne pierogi na każdą okazję! Ciasto na wrzącej wodzie jest bardzo