żeberka wieprzowe w piekarniku z miodem
skład / składniki
5
porcje:
gotowanie krok po kroku
wymieszaj wszystkie składniki marynaty.
marynuj żeberka i wstaw do lodówki na 3-4 godziny.
ułóż żeberka na blasze do pieczenia i polej resztkami marynaty.
umieść blachę do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 170 stopni na 30 minut.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Musztarda jadalnia - 417 kcal/100g
- Musztarda - 417 kcal/100g
- Sos sojowy - 51 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Pieprz mielony czerwony - 318 kcal/100g
- Ketchup - 93 kcal/100g