Wieprzowina pieczona w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Główne składniki.
Krok 2:
Połóż mięso na folii. Zróbmy cięcia.
Krok 3:
Dokładnie posolić wieprzowinę.
Krok 4:
Następnie pieprz i posmaruj majonezem.
Krok 5:
Przenieś mięso do wolnowaru. Wybierz żądany program-pieczenie / duszenie. Naciśnij przycisk Start.
Krok 6:
Przenieś gotową wieprzowinę na talerz. Udekoruj kaliną, zielenią, oliwkami.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Goździk - 323 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Papryka ostra mielona - 21 kcal/100g