Wieprzowina pieczona w powolnej kuchence

aromatyczna wieprzowina, która swoim smakiem przekroczy wszystkie Twoje oczekiwania. Od dawna jestem właścicielem cudownej techniki, a mianowicie multicookera, który nie tylko oszczędza mój czas na przygotowywaniu potraw, ale także sprawia, że smakują po prostu bosko. Zalety powolnej kuchenki są oczywiste. Po pierwsze, gotuje wszystkie potrawy przy minimalnym nakładzie czasu, a po drugie, potrawy nie muszą być gotowane w dużej ilości tłuszczu, co jest ważne dla osób przestrzegających diety. Wieprzowina pieczona w powolnej kuchence okazuje się bardzo soczysta i smaczna. Dzięki dodaniu goździków mięso staje się aromatyczne, co & quot; polizasz palce & quot;.
Julia7LifeAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 36 % 14 g
tłuszcze 64 % 25 g
węglowodany 0 % 0 g
280 kcal
IG: 0 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 1 h
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Główne składniki.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Połóż mięso na folii. Zróbmy cięcia.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Dokładnie posolić wieprzowinę.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Następnie pieprz i posmaruj majonezem.

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Przenieś mięso do wolnowaru. Wybierz żądany program-pieczenie / duszenie. Naciśnij przycisk Start.

  6. Krok 6:

    Krok 6.

    Przenieś gotową wieprzowinę na talerz. Udekoruj kaliną, zielenią, oliwkami.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Wieprzowina tłusta - 333   kcal/100g
  • Mięso wieprzowe - 357   kcal/100g
  • Wieprzowina-chuda pieczeń - 184   kcal/100g
  • Schab-kotlet z kością - 537   kcal/100g
  • Sznycel wieprzowy - 352   kcal/100g
  • Wieprzowina - ramię - 593   kcal/100g
  • Szynka dzika - 113   kcal/100g
  • Wieprzowina - 259   kcal/100g
  • Goździk - 323   kcal/100g
  • Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502   kcal/100g
  • Majonez lekki - 260   kcal/100g
  • Majonez Prowansalski - 624   kcal/100g
  • Majonez "prowansalski" - 627   kcal/100g
  • Majonez stołowy - 627   kcal/100g
  • Sól - 0   kcal/100g
  • Papryka ostra mielona - 21   kcal/100g

Podobne przepisy