tartaletki z pasztetem
skład / składniki
7
porcje:
metoda gotowania
1. Umyj pieczarki, posiekaj, smaż na oleju roślinnym do miękkości, sól i pieprz do smaku. Przygotowane grzyby mielimy za pomocą blendera do uzyskania konsystencji pasty. 
2. Łączymy pasztet z kurczaka z masą grzybową, mieszamy. Napełniamy tartaletki, wysyłamy do lodówki na godzinę, po czym dekorujemy ziarnami granatu i podajemy.
jedz z przyjemnością!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Granat - 52 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pasztet z wątróbki - 314 kcal/100g
- Tartaletki - 514 kcal/100g