skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Gotowanie zajmie nie więcej niż 10 minut. Ten przepis będzie zawierał ogromną ilość białka, które pomoże Ci utrzymać piękną sylwetkę. Nikt nie pozostanie obojętny na to jedzenie. Jeśli jeszcze nie próbowałeś przygotować tego przepisu, biegnij do kuchni, aby spróbować.
Krok 2:
Rozmrażamy zieloną fasolkę na średnim ogniu. Fasolkę szparagową można smażyć lub dusić, wtedy sos sojowy nie będzie zbędny. W razie potrzeby możesz dodać sos sojowy. W tym czasie możesz zająć się swoimi sprawami przez 6-7 minut, aby mieć czas na wykonanie wszystkich prac domowych lub czytanie.
Krok 3:
Po rozmrożeniu zielonej fasoli dodaj jajka. Danie można jeść zarówno osobno, jak i razem, w zależności od tego, jak i kiedy gotujesz. Uwielbiam gotować w nastroju, dziś mam obiad z całym daniem.
Krok 4:
Wymieszaj, aby nie było całego omletu. Możesz trochę poczekać, aż jajka stwardnieją i dopiero wtedy wymieszać. Ale jeśli ingerujesz sporadycznie, nie będzie katastrofy. Gotowanie powinno być intuicyjne, but może wtedy wymyślisz nowy przepis. Czas tego kroku wynosi około 3 minut.
Krok 5:
Dodaj sól, przyprawy do smaku. Dodałam paprykę i sezam. Sezam można smażyć, a następnie będzie jeszcze smaczniejszy. Szybkość gotowania może organizować konkursy.
Krok 6:
Smacznego! Możesz zjeść danie ze świeżymi warzywami lub kawałkiem kurczaka.
zdrowy przepis, który zasługuje na twoją uwagę. Czas gotowania 10-15 minut zależy od ognia, na którym gotujesz. To danie można przygotować zarówno na obiad, jak i lunch, a także na specjalne wakacje. Możesz pochwalić się tym przepisem z przyjaciółmi. Nawet samy bez talantlevny kucharz będzie w stanie ugotować tę prostą, ale bardzo smaczną fasolę. Jeśli nie masz dużo czasu i chęci ugotowania czegoś, ta opcja będzie jak As w rękawie, pomagając usunąć głód. Gotuj i nie bój się eksperymentować i próbować nowych rzeczy.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Sos sojowy - 51 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pieprz mielony czerwony - 318 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g
- Mrożone warzywa - 50 kcal/100g