gotowane piersi z kurczaka w powolnej kuchence

pyszne. Bez kłopotów. Danie nadaje się do diety. Bardzo mi się podobało, ponieważ możesz używać zarówno mięsa, jak i bulionu. Jest bardzo smaczny, dietetyczny zwłaszcza ze świeżym brązowym chlebem i kwaśną śmietaną.
Króliczek260188Author avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
Tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 88 % 23 g
tłuszcze 8 % 2 g
węglowodany 4 % 1 g
116 kcal
IG: 100 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 50 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Umieść wszystkie składniki (z wyjątkiem zieleni) w pojemniku multicookera. Ustawiamy tryb & quot; zupa & quot; na 40-45 minut.

1. Liść laurowy powinien być cały. W przeciwnym razie będzie specyficzny smak.
2. Po ugotowaniu usuń wszystkie liście laurowe. W przeciwnym razie bulion będzie gorzki.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Liść laurowy - 313   kcal/100g
  • Pieprz czarny groszek - 255   kcal/100g
  • Sól - 0   kcal/100g
  • Pierś z kurczaka - 113   kcal/100g
  • Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41   kcal/100g
  • Zieleń - 41   kcal/100g

Podobne przepisy