skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Ciasto wyrabiam w wypiekaczu do chleba i pieczę w piekarniku. Włożyłem wszystkie składniki do miski i włożyłem do programu" ciasto & quot;. Zajmuje mi to 1,5 godziny. Pół godziny od rozpoczęcia ugniatania okazało się, że jest to Kolobok.
Krok 2:

Minęła kolejna godzina, ciasto wyszło.
Krok 3:

Podziel ciasto na 3 równe części.
Krok 4:

Rozwałkowałem jeden kawałek.
Krok 5:

Pocięte na 3 części, prawie przycięte z jednej strony.
Krok 6:

Warkocz.
Krok 7:

Drugi Kolobok został po prostu umieszczony w silikonowej formie.
Krok 8:

I rozwałkowałem trzecią Kolobok, posypałem przyprawami (które były w domu) i położyłem na wierzchu kawałki sera.
Krok 9:

Zwinięty w rolkę.
Krok 10:

Złożyłem wszystko na blasze do pieczenia i włożyłem do wyłączonego piekarnika, aby ciasto ponownie się dopasowało.
Krok 11:

Po pół godzinie chleb powiększył się. Piec przez 20 minut w temperaturze 180 stopni w trybie "konwekcji".
Krok 12:

Oto taki pyszny chleb.
Krok 13:

A to mój ulubiony chleb - z serem i przyprawami.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Drożdże prasowane - 109 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Serum - 31 kcal/100g

