skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
* orzechy wymieszać z proszkiem. 5 minut lekko podgrzej na małym ogniu.
Krok 2:
• ubij białka, dodając granulowany cukier. Pozostaw mieszaninę na 2 minuty & quot; beza & quot;. Wymieszaj z orzechami i proszkiem. Dodaj barwnik. Mieszanina powinna świecić i nie być zbyt rzadka.
Krok 3:
• napełnij masą torbę do gotowania i przez stożek o średnicy około 8 mm. Utwórz krążki o średnicy około 3 cm na protwinie pokrytej papierem do pieczenia.
Krok 4:
Pozostaw na 30 minut lekko pokrytą skórką.
Krok 5:
• piec 10 minut w temperaturze 150 stopni.
Krok 6:
Przygotowanie nadzienia: * Wymieszaj wszystkie składniki nadzienia, z wyjątkiem czekolady, zagotuj w małym rondlu, wyjmij, a następnie dodaj czekoladę, wymieszaj i ponownie podpal. Gotuj przez minutę po ugotowaniu.
Krok 7:
Połącz dwie upieczone skorupy ciasta kulką schłodzonego nadzienia. Ciasto macaroni jest gotowe! Bon Appetit !
Krok 8:
Niesamowicie pyszny makaron!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal/100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Maślanka - 36 kcal/100g
- Śmietanka 20% tłuszczu - 300 kcal/100g
- Śmietanka 10% tłuszczu - 120 kcal/100g
- Śmietanka - 300 kcal/100g
- Czekolada mleczno-orzechowa - 542 kcal/100g
- Czekolada orzechowa - 580 kcal/100g
- Czekolada porowata mleczna - 506 kcal/100g
- Czekolada kremowa - 560 kcal/100g
- Czekolada - 550 kcal/100g
- Orzechy włoskie - 650 kcal/100g
- Czarny orzech angielski - 628 kcal/100g
- Czarny orzech perski - 651 kcal/100g
- Masło orzechowe - 925 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Kakao w proszku - 374 kcal/100g
- Cukier puder - 374 kcal/100g
- Białka jaj - 44 kcal/100g
- Barwnik spożywczy - 0 kcal/100g
- Pasta orzechowa - 587 kcal/100g