skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Produkty do sufletu & quot; koktajl morski"
Krok 2:
Produkty morskie, wcześniej obrane lub takie, które zrobiliśmy, marynujemy w mieszance ziół, soku z cytryny, pieprzu, soli przez godzinę.
Krok 3:
Zetrzyj cebulę na tarce i smaż na złoty kolor
Krok 4:
Dodaj drobno posiekane pomidory obrane z nasion i skóry lub koncentrat pomidorowy, gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.
Krok 5:
Umieść tam nasze owoce morza, nie posiekane, jeśli są to duże owoce morza, możesz je pokroić, ale nie drobno, ugasić przy zamkniętej pokrywie przez 10 minut
Krok 6:
Następnie dodaj trochę mąki kokosowej lub dowolnego mleka, wymieszaj i wlej resztę.
Krok 7:
Dodaj tę mieszaninę do naszego koktajlu, mieszaj i podgrzewaj, aż zgęstnieje, ciągle mieszając.
Krok 8:
Następnie włóż puree z sera, wymieszaj, zdejmij z ognia, ostudź i włóż ubite białka, delikatnie wymieszaj.
Krok 9:
Ugotowaną masę włożyć do wysmarowanych ogniotrwałych foremek, najlepiej małych, pod każdą i piec w gorącym piekarniku przez około 25 minut.
Krok 10:
Piec w gorącym piekarniku przez około 25 minut. Podczas pieczenia suflet wyrósł i apetycznie upieczony. Zapach był po prostu niesamowity.
Krok 11:
Tak rodzą się nowe potrawy.
rozpoczyna proces doskonałości, ponieważ gotowanie jest zawsze tajemnicą, stopniowo idziemy do stworzenia nowego dania i na pewno nie wiemy, co nas czeka!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal / 100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser "Chester" 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamere" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser "gouda" o zawartości tłuszczu 45% - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal / 100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal / 100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Mleko kokosowe - 230 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Sok z cytryny - 16 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Papryka ostra mielona - 21 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal / 100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g
- Sól kuchenna - 0 kcal / 100g