zupa mleczna w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Niezbędne produkty do przygotowania zupy mlecznej
Krok 2:
Wlej mleko do miski wolnowaru.
Krok 3:
Lepiej zagotować mleko w trybie "Multipowar". Ustaw temperaturę na 130 stopni
Krok 4:
Czas - 5 min. Jeśli obawiasz się, że mleko & quot;ucieknie", możesz gotować przy otwartej pokrywie.
Krok 5:
Włóż masło do gorącego mleka
Krok 6:
Dodaj cukier, sól.
Krok 7:
Napełnij wermiszel i wymieszaj.
Krok 8:
Ustaw program & quot; owsianka mleczna" i ustaw czas - 7 minut.
Krok 9:
Pozwól powolnej kuchence wykonać program. Ponownie wymieszaj na gorąco. Zupa jest gotowa.
Krok 10:
Lepiej zjeść taką zupę od razu, na gorąco. Nie zostawiaj go na długo, ponieważ wermiszel może"zakwasić & quot; i zepsuć smak i smak zupy mlecznej.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal/100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Wermiszel - 371 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g