zupa żeberkowa w powolnej kuchence
skład / składniki
8
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Produkty, których będziemy potrzebować do przygotowania zupy z żeberkami w powolnej kuchence.
Krok 2:
Obierz i zetrzyj marchewki, drobno posiekaj cebulę, włóż do miski multicookera włącz tryb & quot; smażenie & quot; smaż przez 5-8 minut na oleju roślinnym.
Krok 3:
Pokrój ziemniaki w kostkę, włóż do miski Multicooker, podziel żeberka na kawałki na ziemniakach. Dodaj liść laurowy, sól.
Krok 4:
Wlej wodę, Ustaw gotowanie w trybie "duszenie" na 1,5 godziny.
Krok 5:
10 minut przed końcem gotowania dodaj pomidory pokrojone na małe kawałki do zupy, najpierw usuń z nich skórę.
Krok 6:
Opcjonalnie możesz dodać warzywa, zupa jest gotowa, smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Ziemniaki pieczone - 70 kcal/100g
- Tłuczone ziemniaki - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Liść laurowy - 313 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g