kompot z suszonych owoców powolna kuchenka
skład / składniki
20
porcje:
gotowanie krok po kroku
przed gotowaniem kompotu musimy upewnić się, że nasze suszone owoce są czyste i nadające się do spożycia. Co więcej, jeśli kupiłeś je na bazarze, musisz koniecznie zalać te składniki gorącą wodą i dokładnie spłukać.
bezpośrednie gotowanie kompotu z suszonych owoców jest proste, ponieważ używamy powolnej kuchenki. Wystarczy wlać wszystkie produkty do naszej maszyny, dodać cukier i całkowicie napełnić wodą. Ostatnim krokiem jest włączenie multicookera, ustawienie trybu gotowania na"duszenie".
gdy wszystko będzie gotowe, Twoja jednostka domowa z troską o tym poinformuje. Pij pyszny i zdrowy kompot z suszonych owoców dla zdrowia, Multicooker zadbał o to!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Suszone morele - 215 kcal/100g
- Uruk - 290 kcal/100g
- Brzoskwinie suszone - 254 kcal/100g
- Rodzynki - 280 kcal/100g
- Kiszmisz - 279 kcal/100g
- Śliwka - 227 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g