ryba w folii w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
najpierw zetrzyj umyte i obrane marchewki na grubej tarce. pokrój cytrynę w pierścienie. Opłucz rybę pod bieżącą wodą i pokrój na porcje.
weź arkusz folii. na folii wyłożyć & nbsp;startą marchewkę. Na niej-cytryna w kręgach. Na wierzchu cytryny-kawałki ryby.
oddzielnie wymieszaj majonez ze śmietaną i przykryj rybą tym sosem. Zawiń folię.
na dnie wolnowaru wlej trochę wody i umieść miskę do gotowania na parze na wierzchu. Połóż folię z rybą na misce. I ustaw multi w trybie "Gotowanie na parze" na 30 minut.
smacznego!
weź arkusz folii. na folii wyłożyć & nbsp;startą marchewkę. Na niej-cytryna w kręgach. Na wierzchu cytryny-kawałki ryby.
oddzielnie wymieszaj majonez ze śmietaną i przykryj rybą tym sosem. Zawiń folię.
na dnie wolnowaru wlej trochę wody i umieść miskę do gotowania na parze na wierzchu. Połóż folię z rybą na misce. I ustaw multi w trybie "Gotowanie na parze" na 30 minut.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Cytryna - 16 kcal/100g
- Skórka z cytryny - 47 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Łosoś na parze - 197 kcal/100g
- Gotowany łosoś - 189 kcal/100g
- Łosoś świeży - 140 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g