kiełbaski w cieście wolnowarowym w cieście francuskim
skład / składniki
6
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Aby zrobić kiełbaski w powolnej kuchence, potrzebujesz gotowego ciasta. Rozmrozić go wcześniej. Pokrój ciasto na paski 3-4 cm, zawiń kiełbaski w ciasto. Nasmaruj miskę MV olejem, rozłóż kiełbaski. Ustawiamy tryb & quot; pieczenie" na 45 minut, po 20 minutach odwracamy kiełbaski na drugą stronę. Następnie smaż 1 stronę przez 15 minut i kolejne 15 minut 2 strony.
Krok 2:
Nasze kiełbaski w powolnej kuchence są gotowe! Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ciasto francuskie - 400 kcal/100g
- Ciasto francuskie, przaśne - 337 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Kiełbaski"mleczne" - 266 kcal/100g
- Kiełbaski"ruskie" - 243 kcal/100g
- Kiełbaski wieprzowe - 324 kcal/100g
- Parówki konserwowe - 228 kcal/100g