ciasto wolnowarowe bez jajek
skład / składniki
12
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Produkty do ciasta
Krok 2:
Wymieszaj wszystkie produkty za pomocą miksera (możesz użyć trzepaczki)
Krok 3:
Nie dostaliśmy gęstego ciasta.
Krok 4:
Posmaruj miskę wolnowaru olejem i wlej ciasto
Krok 5:
Unowocześnij program & quot; pieczenie & quot;, czas 1 godz. 10 min. poczekaj na wykonanie programu.
Krok 6:
Gotowość do sprawdzenia drewnianym patyczkiem. Wytrząśnij ciasto z miski.
Krok 7:
Ostudzić ciasto i pokroić na 2 ciasta
Krok 8:
Do nadzienia używamy musu jabłkowego.
Krok 9:
Umieść nadzienie między ciastami, posyp ciasto cukrem pudrem.
Krok 10:
Pokroić na porcje.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Proszek do pieczenia ciasta - 79 kcal/100g
- Mus jabłkowy - 68 kcal/100g
- Serum - 31 kcal/100g