skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Jak zrobić dżem jabłkowy z jabłek w powolnej kuchence? Produkty, których potrzebujemy.
Krok 2:
Pokrój jabłka w cienkie plasterki, włóż do multicookera, cały czas wkładam pełną miskę, aby tylko pokrywa się zamknęła.
Krok 3:
Zasypać cukrem, cukier najlepiej wsypać na środek, po napełnieniu miski jabłkami do połowy, ustawić w trybie & quot; duszenie" na 2 godziny.
Krok 4:
Wlać na gorąco do czystych słoików, zwinąć.
Krok 5:
Smacznego!
pamiętaj, że czas i tryb gotowania w przepisie są podane w przybliżeniu. Wszystkie multicookery działają inaczej, a nawet te same modele tego samego producenta mogą mieć swoje własne cechy. Zanim zaczniesz gotować nowe danie dla Ciebie w powolnej kuchence, dokładnie przestudiuj instrukcje, a następnie w praktyce spróbuj najpierw ugotować znane Ci potrawy, a następnie nowe, wybierając tryb i czas indywidualnie dla własnej techniki.
jak obliczyć liczbę puszek, dlaczego puszki eksplodują i jak tego uniknąć, a także sekrety i hacki życia, przeczytaj artykuł o przygotowaniach na zimę.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g