cukinia zapiekana z serem w powolnej kuchence
skład / składniki
3
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Weź następujące produkty: cukinia, twardy ser, sól, mielony czarny pieprz, mieszanka ziół, olej słonecznikowy, czosnek.
Krok 2:
Opłucz cukinię. Pokrój w plasterki.
Krok 3:
Zetrzyj twardy ser.
Krok 4:
Cukinia sól i pieprz.
Krok 5:
Dodaj mieszankę włoskich ziół, startego czosnku. Wymieszać.
Krok 6:
Wlej olej słonecznikowy na dno miski. Włóż cukinię do miski Multicooker.
Krok 7:
Posyp każde kółko startym serem. Włącz program & quot; pieczenie" na 20 minut.
Krok 8:
Cukinia pieczona z serem w powolnej kuchence jest gotowa.
Krok 9:
Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukinia - 23 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser "Chester" 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamere" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser "gouda" 45% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Ser Litewski - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Olej słonecznikowy - 898 kcal/100g
- Rafinowany olej słonecznikowy - 899 kcal/100g
- Mieszanka ziół - 259 kcal/100g