szyjka wieprzowa w powolnej kuchence
skład / składniki
8
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Będziemy potrzebować: szyi wieprzowej, sosu sojowego, musztardy, majonezu, przypraw i soli do smaku.
Krok 2:
Marynata: wymieszaj sos sojowy, musztardę, majonez, przyprawy i sól.
Krok 3:
Pieczemy mięso czosnkiem.
Krok 4:
Zanurz mięso w marynacie.
Krok 5:
Przykryj folią spożywczą i pozostaw do marynowania w lodówkach na 4-6 godzin.
Krok 6:
Podgrzej powolną kuchenkę i dodaj 2 łyżki.l olej roślinny. Smaż mięso ze wszystkich stron. Przykryj powolną kuchenkę i ustaw na tryb & quot; pieczenie" na 60 minut.
Krok 7:
Wynik!
Krok 8:
Apetycznie :)
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Musztarda jadalnia - 417 kcal/100g
- Musztarda - 417 kcal/100g
- Sos sojowy - 51 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Szyjka wieprzowa - 343 kcal/100g