skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotuj niezbędne produkty. Dobrze opłucz i osusz mięso.
Krok 2:
Mocno zawiąż mięso nitkami, aby dobrze zachowało niezbędny kształt.
Krok 3:
Aby mięso nie straciło soczystości, należy je usmażyć. Smażyć mięso na oleju roślinnym przez 1-2 minuty z każdej strony.
Krok 4:
Przygotuj marynatę. Wymieszaj sos sojowy, musztardę, włóż mięso do marynaty. Sól, pieprz do smaku. Pozostaw do marynowania na 30-60 minut. Następnie połóż mięso na folii, posyp czosnkiem.
Krok 5:
Owiń mięso folią dla niezawodności w dwóch warstwach. Zawiń dokładnie, aby sok nie wyciekł.
Krok 6:
Umieść mięso w misce wolnowaru. Zamknij pokrywę.
Krok 7:
Ustaw program & quot; pieczenie" na 1-2 godziny. Pamiętaj, że czas gotowania zależy od mocy powolnej kuchenki. Mam Wolnowar o mocy 800 watów. Ustawiłem na 1 godzinę i 40 minut.
Krok 8:
Mięso jest pięknie krojone, wcale NIE suche!
Krok 9:
Delikatne i miękkie mięso jest gotowe!
Krok 10:
Spróbuj!
Krok 11:
Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Tłuszcz wołowy roztopiony - 871 kcal/100g
- Wołowina tłusta - 171 kcal/100g
- Wołowina chuda - 158 kcal/100g
- Wołowina-mostek - 217 kcal/100g
- Wołowina-kajdany - 380 kcal/100g
- Wołowina-chuda pieczeń - 200 kcal/100g
- Wołowina - łopatka - 137 kcal/100g
- Wołowina - żeberka - 233 kcal/100g
- Wołowina-szynka - 104 kcal/100g
- Wołowina - ogon - 184 kcal/100g
- Szynka gotowana - 269 kcal/100g
- Peklowana wołowina - 216 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Musztarda jadalnia - 417 kcal / 100g
- Musztarda - 417 kcal/100g
- Sos sojowy - 51 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g