kiełbaski w cieście w powolnej kuchence
skład / składniki
10
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Pokrój ciasto na paski o szerokości 2-2, 5 cm. Dodaj 1 łyżkę do miski Multicooker.l olej słonecznikowy. Kładziemy na dnie kiełbasy i pieczemy w trybie & quot; pieczenie" 15 min. z jednej strony. Następnie dodaj olej słonecznikowy i usmaż kiełbaski w cieście z drugiej strony. Oplot i gotowe!!!
szybkie i wygodne gotowanie...
lepiej zrobić ciasto nie grubą warstwą.
kiełbaski lepiej pasują do 50 gr.
sól nie może być używana.
możesz podawać z dowolnym sosem.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Kiełbaski"mleczne" - 266 kcal/100g
- Kiełbaski"ruskie" - 243 kcal/100g
- Kiełbaski wieprzowe - 324 kcal/100g
- Parówki konserwowe - 228 kcal/100g
- Olej słonecznikowy - 898 kcal/100g
- Rafinowany olej słonecznikowy - 899 kcal/100g
- Ciasto francuskie drożdżowe - 362 kcal/100g