kiełbaski w cieście w powolnej kuchence

smaczne, łatwe, wygodne, odpowiednie do żywności dla niemowląt. I możesz sam zrobić ciasto. To wyjdzie jeszcze smaczniejsze. Smacznego!
Króliczek260188Author avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 16 % 8 g
tłuszcze 52 % 26 g
węglowodany 32 % 16 g
331 kcal
IG: 100 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 35 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Pokrój ciasto na paski o szerokości 2-2, 5 cm. Dodaj 1 łyżkę do miski Multicooker.l olej słonecznikowy. Kładziemy na dnie kiełbasy i pieczemy w trybie & quot; pieczenie" 15 min. z jednej strony. Następnie dodaj olej słonecznikowy i usmaż kiełbaski w cieście z drugiej strony. Oplot i gotowe!!!

szybkie i wygodne gotowanie...
lepiej zrobić ciasto nie grubą warstwą.
kiełbaski lepiej pasują do 50 gr.
sól nie może być używana.
możesz podawać z dowolnym sosem.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Kiełbaski"mleczne" - 266   kcal/100g
  • Kiełbaski"ruskie" - 243   kcal/100g
  • Kiełbaski wieprzowe - 324   kcal/100g
  • Parówki konserwowe - 228   kcal/100g
  • Olej słonecznikowy - 898   kcal/100g
  • Rafinowany olej słonecznikowy - 899   kcal/100g
  • Ciasto francuskie drożdżowe - 362   kcal/100g

Podobne przepisy