ryba Królewska gotowana na parze w powolnej kuchence

bardzo smaczny i prosty przepis na powolną kuchenkę! Jeśli nagle niespodziewanie przyjechali do ciebie Goście i nie ma nic do stołu-to nie ma znaczenia! 20 minut i pyszne ryby gotowe! Co więcej, nie ma znaczenia, jaką masz rybę! próbowałem już różnych ryb i uwierz mi-z każdym daniem okazuje się pyszne!
OlesyaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 37 % 7 g
tłuszcze 42 % 8 g
węglowodany 21 % 4 g
138 kcal
IG: 100 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 20 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Wlej 2 miarki wody do garnka Multicooker, umieść miskę na dnie pojemnika i rozłóż rybę. Rybę można natychmiast pokroić na porcje, aby później nie złamać gotowego dania.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Przygotowujemy warzywa, kroimy w kolce.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Jeśli gotujesz z sosem śmietanowo-czosnkowym, będą musieli posmarować rybę, a dopiero potem ułożyć warzywa na wierzchu.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Rozłóż warzywa na wierzchu ryby (lub sosu).

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Na wierzchu warzyw wsypujemy starty ser i zamykamy pokrywkę MV, ustawiamy tryb gotowania na parze & quot; warzywa & quot; na 15 minut. Danie jest gotowe! Podawaj!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Pomidory - 23   kcal/100g
  • Śmietana 30% tłuszczu - 340   kcal/100g
  • Śmietana 25% tłuszczu - 284   kcal/100g
  • Śmietana 20% tłuszczu - 210   kcal/100g
  • Śmietana 10% tłuszczu - 115   kcal/100g
  • Śmietana - 210   kcal/100g
  • Bakłażany - 24   kcal/100g
  • Czosnek - 143   kcal/100g
  • Sol - 0   kcal/100g
  • Cebula - 41   kcal/100g
  • Pieprz - 26   kcal/100g
  • Filety rybne - 204   kcal/100g

Podobne przepisy