ryba Królewska gotowana na parze w powolnej kuchence
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Wlej 2 miarki wody do garnka Multicooker, umieść miskę na dnie pojemnika i rozłóż rybę. Rybę można natychmiast pokroić na porcje, aby później nie złamać gotowego dania.
Krok 2:
Przygotowujemy warzywa, kroimy w kolce.
Krok 3:
Jeśli gotujesz z sosem śmietanowo-czosnkowym, będą musieli posmarować rybę, a dopiero potem ułożyć warzywa na wierzchu.
Krok 4:
Rozłóż warzywa na wierzchu ryby (lub sosu).
Krok 5:
Na wierzchu warzyw wsypujemy starty ser i zamykamy pokrywkę MV, ustawiamy tryb gotowania na parze & quot; warzywa & quot; na 15 minut. Danie jest gotowe! Podawaj!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Bakłażany - 24 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g
- Filety rybne - 204 kcal/100g