papryka faszerowana wołowiną i brokułami
skład / składniki
8
porcje:
gotowanie krok po kroku
drobno posiekaj cebulę.
posiekaj brokuły.
przełóż mięso przez maszynkę do mięsa lub drobno posiekaj nożem.
wymieszaj mięso z cebulą i brokułami.
sól, pieprz.
zetrzyj ser na drobnej tarce.
pokrój paprykę wzdłuż, usuń nasiona.
papryka nadziewana wołowiną z cebulą i brokułami.
posyp serem.
jeśli pozostało mięso mielone, możesz ułożyć je na dnie formy.
umieść paprykę w naczyniu do pieczenia.
włóż do piekarnika.
piec w temperaturze 180 stopni przez 40-45 minut.
posiekaj brokuły.
przełóż mięso przez maszynkę do mięsa lub drobno posiekaj nożem.
wymieszaj mięso z cebulą i brokułami.
sól, pieprz.
zetrzyj ser na drobnej tarce.
pokrój paprykę wzdłuż, usuń nasiona.
papryka nadziewana wołowiną z cebulą i brokułami.
posyp serem.
jeśli pozostało mięso mielone, możesz ułożyć je na dnie formy.
umieść paprykę w naczyniu do pieczenia.
włóż do piekarnika.
piec w temperaturze 180 stopni przez 40-45 minut.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Tłuszcz wołowy roztopiony - 871 kcal/100g
- Wołowina jest tłusta - 171 kcal/100g
- Wołowina chuda - 158 kcal/100g
- Wołowina-mostek - 217 kcal/100g
- Wołowina-kajdany - 380 kcal/100g
- Wołowina-chuda pieczeń - 200 kcal/100g
- Wołowina - łopatka - 137 kcal/100g
- Wołowina - żeberka - 233 kcal/100g
- Wołowina-szynka - 104 kcal/100g
- Wołowina - ogon - 184 kcal/100g
- Szynka gotowana - 269 kcal/100g
- Peklowana wołowina - 216 kcal/100g
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser Chester 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamere" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser gouda o zawartości tłuszczu 45 % - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Brokuły - 33 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g