papryka faszerowana wodorostami
skład / składniki
3
porcje:
gotowanie krok po kroku
drobno posiekaj kapustę morską, zetrzyj ser topiony na drobnej tarce, zetrzyj czosnek na tej samej tarce, dodaj miękki ser topiony, majonez, wszystko dobrze wymieszaj. Pieprz, obierz z nasion i nadziewaj naszą mieszanką, pokrój na porcje, mam sześć plasterków. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser "megle" - 590 kcal/100g
- Ser "Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser"Wiola" - 307 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Kapusta morska - 5 kcal/100g