Sałatka z tego, co było
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
wszystkie warzywa, które lubisz i które znajdziesz w swoim ogrodzie, zbieramy, myjemy, dobrze strząsamy. Drobno posiekaj. Doprawiamy majonezem. Gotowe. Taka sałatka jest bardzo smaczna do dań mięsnych lub do grilla.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pietruszka - 45 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Cebula zielona - 19 kcal/100g
- Kolendra - 25 kcal/100g