Sałatka letni nastrój
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
ogórki, pomidory, paluszki krabowe pokroić w kostkę.
posiekaj kapustę bardzo cienko, Posol i wyciśnij, aby dać sok.
drobno posiekaj warzywa.
wymieszaj wszystkie składniki, kukurydzę, dopraw majonezem i wymieszaj.
posiekaj kapustę bardzo cienko, Posol i wyciśnij, aby dać sok.
drobno posiekaj warzywa.
wymieszaj wszystkie składniki, kukurydzę, dopraw majonezem i wymieszaj.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Świeże ogórki - 15 kcal/100g
- Paluszki krabowe - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe Vici soczyste - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Miramar - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Kapusta biała - 28 kcal/100g
- Kapusta biała gotowana - 21 kcal/100g
- Kukurydza cukrowa w puszkach - 79 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal / 100g
- Zieleń - 41 kcal/100g