sałatka jest prosta
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
Jajka ugotować i pokroić w kostkę.
obierz jabłko i pokrój w kostkę.
posiekaj cebulę(możesz marynować).Dopraw wszystkie składniki majonezem, solą i wymieszaj.
obierz jabłko i pokrój w kostkę.
posiekaj cebulę(możesz marynować).Dopraw wszystkie składniki majonezem, solą i wymieszaj.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g