SOS Keczupowy z grilla
skład / składniki
15
porcje:
metoda gotowania
posiekaj cebulę w krążki, koperek i pietruszkę, posiekaj, przygotuj czosnek.Zanurz cebulę w mieszance cukru, octu, oleju roślinnego i lekko zmiel rękami.Dodaj zioła,czarny mielony pieprz,posiekany czosnek i dwa opakowania keczupu do cebuli
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Ocet winny biały - 14 kcal/100g
- Ketchup - 93 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g