Sałatka z paluszkami krabowymi
skład / składniki
3
porcje:
metoda gotowania
ugotuj ryż, aby nie był ugotowany, a następnie spłucz pod zimną wodą. Pokrój grzyby w paski, drobno posiekaj cebulę. Następnie bierzemy oliwki i po ich odcedzeniu kroimy każdą na trzy części. Paluszki krabowe, biorę "Delikatnego kraba", ponieważ podczas krojenia nie rozpadają się, kroimy w kostkę. Wszystko wymieszaj, dodaj sól i pieprz do smaku i zalej olejem. Możesz dodać zielenie.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Dziki ryż surowy - 353 kcal/100g
- Ryż brązowy surowy - 360 kcal/100g
- Ryż brązowy gotowany - 119 kcal/100g
- Ryż biały witaminizowany surowy - 363 kcal/100g
- Ryż biały witaminizowany gotowany - 109 kcal/100g
- Ryż biały, gotowany na parze, z długimi ziarnami surowy - 369 kcal/100g
- Ryż biały, gotowany na parze, z długimi ziarnami gotowany - 106 kcal/100g
- Ryż instant suchy - 374 kcal/100g
- Ryż instant gotowy do spożycia - 109 kcal/100g
- Ryż - 344 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Paluszki krabowe - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe Vici soczyste - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Miramar - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70 kcal/100g
- Oliwki - 166 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g