Rolada serowa & quot; Delikatna & quot;

Oryginalna bułka o wyśmienitym kremowym smaku dla osób, które kochają.
WhiteSinAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 24 % 12 g
tłuszcze 73 % 37 g
węglowodany 4 % 2 g
331 kcal
IG: 50 / 50 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 8 h 25 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.
  2. Krok 2:

    Krok 2.
  3. Krok 3:

    Krok 3.
  4. Krok 4:

    Krok 4.
  5. Krok 5:

    Krok 5.
  6. Krok 6:

    Krok 6.
  7. Krok 7:

    Krok 7.
  8. Krok 8:

    Krok 8.
  9. Krok 9:

    Krok 9.
taki Rolada serowa możesz gotować na każdą okazję, od hałaśliwych i zabawnych wakacji po nieoczekiwane przybycie Grupy przyjaciół z butelkami piwa w pakiecie))

przepis kulinarny został zapożyczony z dobrego magazynu o różnych potrawach.

najpierw musisz ugotować omlet z jajek ubitych majonezem, soląc go. Najlepiej upiec omlet w piekarniku cienką, cienką warstwą. Jeśli nie chcesz w piekarniku, robimy to na patelni w kilku porcjach.

zetrzyj stopiony ser, wyciśnij do niego czosnek i posiekaj koperek. Wymieszaj wszystko i posmaruj omlet tą mieszanką.

& nbsp; teraz wszystko zwijamy w rolkę, wkładamy do folii spożywczej i zostawiamy na noc w lodówce. Przed podaniem kroimy na porcje, tak jak każdy omlet, czyli bułka)))

bułka serowa smakuje lepiej, gdy jest zimna!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Jajko kurze - 157   kcal/100g
  • Białko jaja - 45   kcal/100g
  • Proszek jajeczny - 542   kcal/100g
  • Żółtko - 352   kcal/100g
  • Jajko strusia - 118   kcal/100g
  • Czosnek - 143   kcal/100g
  • Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354   kcal/100g
  • Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294   kcal/100g
  • Ser"megle" - 590   kcal/100g
  • Ser"Tatar" - 348   kcal/100g
  • Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173   kcal/100g
  • Ser "Wiola" - 307   kcal/100g
  • Koperek - 38   kcal/100g
  • Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502   kcal/100g
  • Majonez lekki - 260   kcal/100g
  • Majonez Prowansalski - 624   kcal/100g
  • Majonez "prowansalski" - 627   kcal/100g
  • Majonez stołowy - 627   kcal/100g
  • Sol - 0   kcal/100g

Podobne przepisy