Zdrowie Owsianki
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
opłucz proso, zalej lekko osoloną wodą w dużych ilościach.
gotuj na małym ogniu przez 15 minut, a następnie spuść nadmiar wody.
dodaj twarożek, namoczone rodzynki do owsianki i możesz podawać!
gotuj na małym ogniu przez 15 minut, a następnie spuść nadmiar wody.
dodaj twarożek, namoczone rodzynki do owsianki i możesz podawać!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Twaróg 40% tłuszczu - 466 kcal/100g
- Twaróg 20% tłuszczu - 233 kcal/100g
- Twaróg 18% tłuszczu - 226 kcal/100g
- Twaróg 10% tłuszczu - 156 kcal/100g
- Twaróg beztłuszczowy - 75 kcal/100g
- Twarożek ze śmietaną - 260 kcal/100g
- Twaróg owocowy - 147 kcal/100g
- Twaróg łagodny dietetyczny - 170 kcal/100g
- Twaróg "vitalinia" - 64 kcal/100g
- Twarożek "poranny" ("Danon") bez cukru - 91 kcal/100g
- Twaróg - 156 kcal/100g
- Kasza jaglana - 335 kcal/100g
- Rodzynki - 280 kcal/100g
- Kiszmisz - 279 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g

