sałatka z buraków z rodzynkami i orzechami
skład / składniki
1
porcje:
gotowanie krok po kroku
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Daktyle - 290 kcal/100g
- Burak - 40 kcal/100g
- Suszone buraki - 278 kcal/100g
- Buraki gotowane - 49 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Orzechy włoskie - 650 kcal/100g
- Czarny orzech angielski - 628 kcal/100g
- Czarny orzech perski - 651 kcal/100g
- Masło orzechowe - 925 kcal/100g
- Orzechy laskowe - 670 kcal/100g
- Rodzynki - 280 kcal/100g
- Kiszmisz - 279 kcal / 100g
- Śliwka - 227 kcal/100g
- Sok z cytryny - 16 kcal/100g