dziecko Olivier
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
paluszki krabowe pokrojone w kostkę umieścić w pojemniku, w którym będzie sałatka. Jajka pokrojone i ugotowane włożyć do mocniejszego pojemnika. Dopraw majonezem. To wszystko, sałatka jest gotowa.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Paluszki krabowe - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe Vici są soczyste - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Miramar - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g