skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Przygotuj proste produkty.
Krok 2:

Cukinia jeśli jest młoda, możesz nie obierać. Jeśli & quot; starszy & quot; - to lepiej oczyścić. Pokrój w kostkę gdzieś 1 * 1 cm wlej olej roślinny na głęboką patelnię i smaż naszą cukinię przez 10 minut. Mieszaj kilka razy, aby się nie przypalić.
Krok 3:

Cebulę obrać, pokroić również w kostkę.
Krok 4:

Wyślij cebulę do cukinii i smaż przez kolejne 5 minut.
Krok 5:

Następnie dopraw do smaku solą i pieprzem, ulubionymi ziołami. Wymieszać.
Krok 6:

Następnie dodaj koncentrat pomidorowy, wymieszaj.
Krok 7:

Pietruszka) nie żałuj jej. W tym daniu pietruszka jest bardzo smaczna i na miejscu. Jeśli nie kochasz, możesz mieć kilka gałązek, jeśli kochasz-wtedy cała wiązka będzie w sam raz. Tylko dobrze spłucz, osusz ręcznikami papierowymi.
Krok 8:

Drobno posiekaj pietruszkę.
Krok 9:

Dodaj warzywa do naszych warzyw, wymieszaj i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut.
Krok 10:

Oto nasza cukinia z koncentratem pomidorowym. Przykryj pokrywką dosłownie przez 3-4 minuty, aby danie było jeszcze lepsze dzięki smakom.
Krok 11:

Są pyszne zarówno na ciepło, jak i na zimno) Gotuj dla zdrowia. smacznego!
taka cukinia jest dobra do podania z gotowanymi młodymi ziemniakami! Będzie bardzo smaczny i satysfakcjonujący. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukinia - 23 kcal/100g
- Pietruszka - 45 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Pasta pomidorowa - 28 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g

