nadzienie ravioli zależy całkowicie od warunków regionu: w każdej prowincji Włoch przygotowują je z własnym nadzieniem. Może być warzywem, drobiem, mięsem, warzywami itp.
tradycyjne i najlepsze nadzienie do ravioli to mielony kurczak, który miesza się z posiekanym kurczakiem, doprawiony parmezanem (serem), natką pietruszki i szpinakiem.
171 kcal
1 hour20 minutes
Świetne danie na rodzinny obiad i goście mogą spróbować. Błędnie uzna ricottę za
327 kcal
1 hour40 minutes
Przygotuj mały kawałek Włoch na obiad). Wielkość ravioli może być jak nasze
193 kcal
1 hour10 minutes
Włoskie danie, które możesz zrobić w domu. Pikantny smak i dostępność produktów
170 kcal
1 hour30 minutes
Prawdziwa rozkosz łączenia ciasta, dyni, sera, masła z szałwią! Jeśli kochasz
203 kcal
1 hour
Tradycyjne danie kuchni włoskiej regionu Emilia-Romania. Ravioli są bardzo
280 kcal
1 hour20 minutes
Klasyczny przepis włoskich kucharzy w Twojej kuchni. Ciekawy przepis, ale tak
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Kuchnia narodowa
- Drugie danie
- Jajka
- Ser
- Nabiał
- Warzywa
- Mąka
- Wypieki
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Alkohol
- Inne
- Z krakersami
- Szałwia
- Przyprawy suche
- Masło
- Zakupione wino
- Z sok
- Kuchnia śródziemnomorska
- Gotowanie
- Drugie dania bezmięsne
- Kołduny
- Ravioli
- Jaja kurze
- Z twardego sera
- Twaróg
- Ze szpinaku
- Mąka pszenna
- Wegetarianizm
- Bezmleczny stół