194 kcal
1 hour10 minutes
Prawdziwie chiński smak-ugotuj niezwykłe mięso i ciesz się! Wcześniej gotowałem
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Świąteczny stół
- Naczynia kuchenne
- Kuchnia narodowa
- Drugie danie
- Mięso i produkty mięsne
- Półprodukty
- Warzywa
- Słodkie
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Alkohol
- Inne
- Czosnek
- Imbir
- Z papryką
- Sól
- Ocet
- Dania z olejem roślinnym
- Zakupione wino
- Woda
- Skrobia
- Kuchnia azjatycka
- Duszenie
- Smażone w głębokim tłuszczu
- Duszone warzywa
- Drugie z mięsa
- Przepisy urodzinowe
- Przepisy na 8 marca
- Egzotyczne mięso
- Sos
- Z cebula
- Bez jajek
- Przepisy bezmleczne
- Cukier