Popular now:
Zobacz cały katalog
Strona Główna
Szybko i smacznie
standardowe mięso sojowe
Standardowe mięso sojowe
najłatwiejszy przepis dla miłośników mięsa sojowego! Przedstawiam wam prosty przepis na gotowanie mięsa sojowego. Spodoba się tym, którzy lubią jego czysty smak. Świetnie komponuje się zarówno z sałatkami, jak i gorącymi daniami warzywnymi.
Standardowe mięso sojowe
niestety masz wyłączony lub nie działa
Javascript
. Do pracy z większością funkcji na naszej stronie jest to niezbędny element. Skontaktuj się z administratorem, aby rozwiązać ten problem.
Na wagę kompozycji:
w jednej porcji (133 g)
we wszystkich porcjach (800 g)
100g
gotowanie krok po kroku
Czas gotowania:
15 min
PT15M
Krok 1: Mieloną soję wlać do rondla, zalać wrzącą wodą, przykryć i odstawić na 10 minut.
Krok 2: Odcedź, włóż na patelnię, dodaj sól, przyprawy do smaku. Smażyć na oleju roślinnym przez 5-10 minut.
Krok 3: Połóż rukolę na talerzu, połóż gotowe mięso sojowe na wierzchu.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
Sól -
0
kcal/100g
Woda -
0
kcal/100g
Pieprz -
26
kcal/100g
Rukola -
25
kcal/100g
Mięso sojowe -
296
kcal/100g
Powiązane i dodatkowe kategorie: