kanapki z szynką i fasolą
skład / składniki
8
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Produkty na kanapki.
Krok 2:
Połącz fasolę i paprykę.
Krok 3:
Lekko zmiel blenderem.
Krok 4:
Dodaj majonez.
Krok 5:
Smażyć kawałki bochenka na oliwie z oliwek z obu stron.
Krok 6:
Na smażonych kawałkach bochenka rozłóż szynkę, fasolę z papryką i pół pomidora koktajlowego. Kanapki Delis są gotowe. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Szynka - 270 kcal/100g
- Szynka wołowa - 133 kcal/100g
- Szynka gotowana - 282 kcal/100g
- Surowa szynka - 270 kcal/100g
- Kiełbasa szynkowa - 242 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Pomidory koktajlowe - 15 kcal/100g
- Baton - 273 kcal/100g
- Fasola w puszkach - 99 kcal/100g