wieprzowina w kefirze w powolnej kuchence
skład / składniki
10
porcje:
metoda gotowania
1. Przygotuj jedzenie umyj i oczyść warzywa.
2. Lekko podsmaż cebulę i cebulę pari.
3. Wlać kefir, doprowadzić do wrzenia.
4. Pokrój wieprzowinę na kawałki i włóż do powstałej marynaty na 1 godzinę.
5. Smażyć w trybie "smażyć" do miękkości
6. Podczas serwowania możesz ozdobić świeżymi ziołami.
2. Lekko podsmaż cebulę i cebulę pari.
3. Wlać kefir, doprowadzić do wrzenia.
4. Pokrój wieprzowinę na kawałki i włóż do powstałej marynaty na 1 godzinę.
5. Smażyć w trybie "smażyć" do miękkości
6. Podczas serwowania możesz ozdobić świeżymi ziołami.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Dziki ryż surowy - 353 kcal/100g
- Ryż brązowy surowy - 360 kcal/100g
- Ryż brązowy gotowany - 119 kcal/100g
- Ryż biały witaminizowany surowy - 363 kcal/100g
- Ryż biały witaminizowany gotowany - 109 kcal/100g
- Ryż biały, gotowany na parze, z długimi ziarnami surowy - 369 kcal/100g
- Ryż biały, gotowany na parze, z długimi ziarnami gotowany - 106 kcal/100g
- Ryż instant suchy - 374 kcal/100g
- Ryż instant gotowy do spożycia - 109 kcal/100g
- Rys - 344 kcal/100g
- Kefir tłusty - 62 kcal/100g
- Kefir 1% tłuszczu - 38 kcal/100g
- Kefir beztłuszczowy - 30 kcal/100g
- Kefir "Dr beefy" 1,8% tłuszczu - 45 kcal/100g
- Kefir 2,5% tłuszczu - 53 kcal/100g
- Por - 33 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g