Sałatka z pieczonymi pieczarkami i zieloną fasolką
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
oczyść i umyj grzyby. Następnie pokrój na duże kawałki i usmaż je na patelni z rozgrzaną oliwą z oliwek, dodaj. Fasolkę szparagową solimy i lekko smażymy z "ziołami prowansalskimi". Czerwone marynowane cebule są myte i krojone na pół, a następnie wzdłuż na talerze. Rozerwij liście sałaty rękami. Wymieszaj wszystkie składniki z oliwą z oliwek. Sałatka z pieczarkami i zieloną fasolką jest gotowa, smacznego! Minimum kalorii-mnóstwo przyjemności i korzyści!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Sałata liściasta - 14 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Fasolka szparagowa - 24 kcal/100g