żeberka wołowe w powolnej kuchence
skład / składniki
6
porcje:
metoda gotowania
1. Żeberka wołowe myjemy, kroimy na kawałki, solimy. Obierz cebulę, pokrój w półpierścienie.
2. Rozłóż połowę cebuli w misce multicookera, wlej olej roślinny, a następnie mocno umieść żeberka, podlej je adjiką, rozłóż pozostałą cebulę.
3. Wlej składniki przegotowaną wodą, zamknij pokrywkę multicookera, wybierz tryb "duszenie" i czas gotowania - 1 godzina 30 minut.
czekamy na sygnał dźwiękowy i podajemy danie na stole.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Adjika - 59 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Żeberka wołowe - 233 kcal/100g