łosoś z cebulą w piekarniku
skład / składniki
10
porcje:
gotowanie krok po kroku
obierz rybę, pokrój w steki. Połóż każdy kawałek na folii i posyp solą i przyprawami do smaku.
obierz cebulę z łuski, pokrój w kostkę, smaż na oleju roślinnym na złoty kolor. Połóż na naszej rybie. Koperek umyć i drobno posiekać, a także posypać cebulą.
zawiń każdy kawałek w folię i włóż do piekarnika w temperaturze 200 stopni. na 20 minut. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Koperek - 38 kcal/100g
- Łosoś na parze - 197 kcal/100g
- Łosoś gotowany - 189 kcal/100g
- Łosoś świeży - 140 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g